درباره وبلاگ


سایت اخبار ایرانیان پایگاهی است برای کسانی که اهل علم و دانش و پژوهش و هنر هستند و این خواستگاه آنهایی است که بودن را از منظری عمیق مینگرند و وجود آدمی را در نهایت کالبدی مختصر نمی پندارند.
آرشيو وبلاگ



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 16
بازدید کل : 15346
تعداد مطالب : 157
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

سایت خبری ایرانیان
مرجع اخبار و اطلاعات علمی فرهنگی مذهبی و هنری

 

 



محققان آمريكايي موفق به كشف خاصيت حسگر حرارتي ساختارهاي درختي‌ شكل سطوح بال‌هاي رنگين‌كماني پروانه‌ها شده‌اند كه مي‌تواند در آينده به ساخت آشكارسازهاي سريع و دقيق منجر شود.



محققان مركز پژوهشي گلوبال در نيويورك با بررسي بال‌هاي رنگين پروانه مورفو دريافتند كه در زمان برخورد حرارت يا پرتو مادون‌قرمز به اين ساختارها،‌ پليمر كيتين آنها گسترش يافته و باعث افزايش فاصله ميان شاخه‌هاي اين ساختار شده و طول موج نور بازتابي را به طور محسوسي تغيير مي‌دهد.

 

محققان براي افزايش حساسيت اين بال‌ها به پوشش‌دهي نمونه‌ها با يك لايه از نانولوله‌هاي كربني جاذب حرارت پرداختند.

اين بال‌هاي پوشش داده شده مي‌توانند تفاوت‌هاي دمايي 0.018 درجه سانتيگراد را نيز نشان دهند.

 

فاصله ميان شاخه‌هاي ساختارهاي روي بال، وضوح فضايي حسگرها را تعيين مي‌كند. در فاصله كمتر از يك ميكرومتر، اين وضوح بيش از 20 برابر بيشتر از آشكارسازهاي موجود است.

 

حجم كوچك اين ساختارهاي درختي در كنار ويژگي هاي كيتين به معني داغ و سرد شدن بسيار سريع آنها بوده كه آنها را به واكنش سريع در برابر تغييرات كوچك و سريع دما توانا مي‌كند.

 

به گفته محققان، حسگرهاي الهام گرفته از اين پروانه مي‌توانند به شناسايي نواحي ملتهب درون انسانها يا نقاط آسيب‌ديده در دستگاه‌ها بپردازند.



 

 



یک شرکت تایوانی در کنگره جهانی موبایل در بارسلونا از تلفن همراه هوشمندی رونمایی می کند که به جای حافظه داخلی از یک فضای ابری برای ذخیره اطلاعات استفاده می کند.

 

 

این تلفن همراه هوشمند که Acer CloudMobile (ایسر موبایل ابری) نام دارد، اولین تلفن همراه هوشمندی است که برپایه فناوری AcerCloud عمل می کند.

 

این فناوری به این دستگاه اجازه می دهد که به جای نیاز به حافظه داخلی از یک فضای ابری برای ذخیره اطلاعات استفاده کند.

این موبایل ابری محصول شرکت ایسر که قرار است در کنگره جهانی موبایل که از 27 فوریه در بارسلونا کار خود را آغاز می کند یک تلفن همراه هوشمند مجهز به نمایشگر 4.3 اینچی و قطر 10 میلیمتری است.

 

کاربر می تواند روی عکسبرداری با وضوح تصویر بالا و بلندگوهای با کیفیت دالبی این دوربین حساب کند.

 

براساس گزارش وب نیوز، برپایه برخی شایعات، این تلفن همراه به اتصالات HSPA+ و پردازشگر 1.5 گیگاهرتزی خواهد بود.

در بخش نرم افزاری، Acer CloudMobile برپایه سیستم عامل آندروئید بستنی نانی نسخه 4.1 است.



 

 

کلنگ ساخت اولین گلخانه بزرگ عمودی شهری دنیا که ظاهری شبیه به یک آسمانخراش دارد، در سوئد به زمین زده شد.



ساخت اولین گلخانه بزرگ شهری دنیا که ساختمانی شبیه به آسمانخراشهای عادی دارد در شهر "لینکپوینگ" در سوئد آغاز شد.

 

سوئد یکی از کشورهای سردسیر دنیا است و به همین دلیل پوشش گیاهی و دسترسی به میوه و سبزیجات تازه در این کشور محدود است.

 

از این رو گلخانه عظیم عمودی قرار است مواد غذایی گیاهی مورد نیاز مصرف شهر را تامین کند. با این ایده می توان در هزینه های حمل و نقل برای انتقال میوه و سبزیجات تازه به "لینکپوینگ" صرفه جویی کرد.

 

براساس گزارش fruitnet، به گفته "دیکسون دسپومیر"، استاد دانشگاه کلمبیا در نیویورک در خصوص این مزرعه عمودی توضیح داد: "مزرعه های عمودی تنها راه برای مواجه شدن با افزایش تقاضای محصولات کشاورزی در شرایطی است که با افزایش جمعیت، فضاهای افقی برای کشاورزی دیگر پاسخگو نیست."

 

این گلخانه عمودی را شرکت "پلانتاگون" ساخته است. ارزیابیها نشان می دهد که این ساختمان در مدت کمتر از 18 ماه ساخته شود. شهر "لینکپوینگ" در فاصله 200 کیلومتری جنوب غربی استکهلم واقع شده است.



 

 

محققان دانشگاه ايالتي مونتانا موفق به توسعه فرآيند تبديل گياه روغني كاملينا به سوخت جت شدند.



محققان در جريان يك فرآيند در دما و فشار پايين موفق شدند علاوه بر توليد سوخت جت از گياه روغني كاملينا، گازهاي بوتان، پنتان، بنزين، گازوئيل، تري گليسيريد و ديگر محصولات اولئوشيميايي توليد كنند.

 

سوخت جت گياهي توليد شده از روغن گياهي «كاملينا» موفق به اخذ استاندارد انجمن تست مواد آمريكا (ASTM) شده است.

 

در حال حاضر تنها چند روش محدود براي توليد سوخت هاي تجديد پذير براي هواپيماي جت وجود دارد كه متداول ترين آنها، روش «فيشر – تروپس» است.

 

سالانه بيش از 73 ميليارد گالن سوخت جت توليد مي شود كه 3.5 درصد سهم توليد گازهاي گلخانه اي را به خود اختصاص مي دهد. توليد سوخت از دانه هاي گياهي نقش مهمي در كاهش آلودگي ايفا مي كند.



 

 

 

 

 

محیط دلفی برای برنامه نویسی یکی از بهترین محیطهای برنامه نویسی است گذشته از کارکرد داخلی و کمپایلر آن که بسیار قوی و سریع است، محیط آن یعنی IDE آنهم قدرت بسیار زیادی دارد که باعث شده یکی از بهترین ادیتورها باشد. در این مقاله من سعی بر این داشته ام تا با ارائه یک سری از نکات و کلیدهای میانبر که می توانند برای کار در دلفی بسیار مفید و کارا باشند، کمک کنم تا شما بتوانید با قدرت بیشتر به برنامه نویسی و کار در این محیط قدرتمند ادامه دهید.


کلیدهای میانبر و ترکیبی:
جستجو در متن بصورت مستقیم:
برای اینکار کلیدهای Ctrl+E را بفشارید و بدنبال آن شروع به تایپ کلمه مورد نظر کنید نتیجه آن را خود ببینید. برای اینکه به کلمه بعدی بروید کافیست کلید F3 را بزنید.


ایجاد فرورفتگی در کد:
بعضی اوقات - که خیلی هم پیش می‌آید - لازم است که یک مقداری از متن را بصورت بلوک شده به جلو و یا عقب ببریم. منظور دندانه دار کردن متن است که به خوانایی برنامه کمک می کند. برای اینکار می تونید از کلید Ctrl +Shift+I برای جلو بردن و Ctrl+Shift+U برای عقب برگرداندن متن بلوک شده استفاده کنید.


پرش به قسمت تعریف یک شی (Object):
برای اینکه ببنید شی مورد نظرتون (از قبیل VCL, Procedure, Function,...) در کجا و چطور تعریف شده می توانید کلید Crtl رو پایین نگه داشته و روی شی مورد نظر Click کنید.


برای تغییر حالت کاراکترها:
شما می توانید یک قسمت از متن (که ممکن است با حروف بزرگ و یا کوچک تایپ شده باشد) را انتخاب کنید و با زدن کلیدهای Ctrl+o+u به ترتیب تمامی حروف کوچک آن قسمت از متن را به حروف بزرگ و تمامی حروف بزرگ آنرا به حروف کوچک تبدیل کنید.
برای تعییر حالت یک کلمه نیز میتوانید روی کلمه مورد نظر رفته و کلیدهای Ctrl+k+f برای بزرگ کردن و کلیدهای ctrl+k+e را برای کوچک کردن حروف آن کلمه بکار برد.

 

درست کردن ماکرو متنی:
این امکان بسیار مفید است و می توانید بسیاری از کارهای نوشتاری را کاهش دهد با اینکار شما میتوانید یک سری از کارهای تکراری که روی متون انجام می دهید را بصورت ماکرو در آورده و از آنها به راحتی استفاده کنید. برای شروع به ضبط ماکرو کلیدهای ctrl+shift+r را بفشارید و آن سری کارهایی را که می خواهید را انجام دهید و سپس برای اینکه به کار ضبط ماکرو پایان دهید کلیدهای ctrl+shift+r را دوباره بزنید. حال برای استفاده از ماکرو کافیست در هر جا که لازم بود کلیدهای Ctrl+Shift+P را بفشارید.

 

انتخاب متن بصورت مربعی:
اگر شما از کهنه کارهای کامپیوتر باشید حتما از زمان داس یادتون هست که برنامه ای بود به نام PE2 که یکی از امکانات بسیار جالبش این بود که یک مربع از متن رو میتوانستین انتخاب کنید و آنرا کپی یا حذف کنید. بله درست متوجه شدید در محیط دلفی هم شما اینکار را میتوانید انجام دهید اما نه به مشکلی PE2 بلکه اینکار را میتوانید فقط با گرفتن کلید Alt و کشیدن موس روی متن انجام دهید. هر چند ممکن است در نگاه اول زیاد این امکان مفید به نظر نیاید ولی بعضی وقتهای خیلی کار را راحت میکنه، که حتماً تجربه خواهید کرد.


گذاشتن علامت روی متن:
این کار که به BookMark معروف است بسیار مفید و کارا می باشد. در هنگامی که شما روی قسمتی از متن برنامه کار میکنید و می خواهید به یک قسمت دیگر بروید ممکن است برای برگشتن به مکان اول خود کمی مشکل پیدا کنید. ولی شما میتوانید با زدن چند دکمه به محل مورد نظرتون باز گردید. برای اینکار در خطی که قصد دارید علامت بگذارید کلیدهای Ctrl+Shift+0..9 را بفشارید. منظور اینست که کلیدهای ctrl+Shift را نگه دارید و یکی از اعداد ۰ تا ۹ را وارد کنید تا آن خط به همان شماره علامت گذاری شود و سپس هر جا که خواستید بروید و سپس هر بار که کلید Ctrl را نگه دارید و شماره مورد نظر را وارد کنید به همان خط باز خواهید گشت. البته توجه داشته باشید که فقط می توانید ۱۰ خط را با این روش علامت گذاری بکنید و برای برداشتن علامت ها کافیست روی همان خط دوباره کلید Ctrl+shift و شماره‌ای که برای آن خط وارد کرده اید را بفشارید با اینکار علامت آن خط برداشته می شود.

 

ایجاد کلاس مورد نظر :
شما هنگامی که در قسمت Private و یا Public یک type، روال یا تابع درست کردید لازم دارید که قسمتی را برای قرار دادن کدهای مربوط به آن روال یا تابع را ایجاد کنید. برای اینکار شما پس از اینکه نام تابع را تایپ کردید می توانید کلیدهای Ctrl+Shift+C را فشار دهید تا دلفی یک قسمت برای نوشتن کدهای مورد نظرتان ایجاد کند.


ظاهر کردن پنجره Code insight :
شما حتما به اهمیت و مفید بودن این قسمت دلفی واقفید که در هنگام کد نویسی تا چه حد می تواند کارها را راحت کند. بله در هنگام وارد کردن کدها بعد از وارد کردن نام یک کلاس و یا Object با زدن یک نقطه (.) پنجره Code Insight‌ ظاهر می شود. حال در بعضی وقتها شما ممکن است که نقطه را قبلا وارد کرده باشید و یا در مواقع دیگر این پنجره ظاهر نشود. دراین صورت برای اینکه پنجره را ظاهر کنید باید دوباره نقطه را وارد کنید ولی راه اسانتری هم وجود دارد و آن اینست که کلیدهای Ctrl+Speacebar را فشار دهید.


ظاهر کردن پنجره Code Parameter:
همانند بالا در هنگام ظاهر شدن Hint مربوط به راهنمای توابع که معمولاً بعد از گذاشتن پرانتز مربوط ظاهر میشود و در مورد پارامترهای لازم می باشد نیز می توانید از کلیدهای Ctrl+Shift+SpaceBar استفاده کنید.


رفتن از قسمت تعریف توابع و روالها به قسمت کد آنها:
همیشه این نیاز وجود خواهد داشت که شما در هنگامی که دارید به دنبال یک روال در قسمت type میگردید بعد از پیدا کردن نام آن می خواهید که خود آن تابع یا روال را نیز ببنید. برای اینکار خوب حتما نام آن را جستجو میکنید ولی یک راه آسانتر اینست که شما روی نام آن تابع قرار گیرید و کلیدهای Ctrl+Shift+Up/Down را بزنید. در اینحالت اگر روی کد تابع باشید به قسمت تعریف آن خواهید رفت.

منبع:noorportal.net



 

 

 

 

 

این فهرست نگاهی دارد به ریشه ۹ کلمه مرتبط با کامپیوتر. این عناصر لزوما لغت‌شناسانه نیستند، اما بیشتر تلاش‌هایی هستند برای پیدا کردن خالقان آنها یا اولین‌باری که در جهان کامپیوتر استفاده شدند. من سعی کرده‌ام کلماتی را که به اندازه کافی مرسوم هستند، گردهم بیاورم. بنابراین این فهرست تلفیقی از اصطلاحات تکنیکی و محاوره‌ای است. اگر کلماتی هستند که من جا انداخته‌ام، یا فکر می‌کنید که در مورد اصطلاح خاصی اشتباه کرده‌ام، نظرتان را بگویید. در این‌جا بدون ترتیب خاصی به ریشه‌واژه‌های مصطلح در عالم کامپیوتر می‌پردازم.

 

هات‌میل/ گوگل

چون این دو کلمه بیش از آنکه اصطلاحی کامپیوتری باشند، شرکت‌های کامپیوتری هستند، تصمیم گرفته‌ام که دوتایشان را در کنار هم قرار دهم. هات‌میل را به یاد دارید؟ یکی از اولین برنامه‌های ایمیل که به‌طور گسترده در دسترس قرار گرفت. نام هات‌میل به یکی از موسسان این شرکت یعنی صابر باتیا برمی‌گردد. وقتی که او سعی می‌کرد نامی برای سرویس جدیدش انتخاب کند، نهایتا به کلمه هات‌میل رسید، چون حروف HTML را داشت که زبان اساسی برای نوشتن صفحه‌های وب است. درواقع نام سرویس در اصل HoTMaiL بود. ریشه گوگل واقعا اینقدر حیرت‌آور نیست. این نام در واقع بلوفی بود در مورد اینکه این موتور جست‌وجوی جدید چه اطلاعات زیادی را می‌تواند نشان دهد و ارائه کند. گوگل در واقع املای غلط کلمه googol به معنای عدد یک و صد صفر در جلویش است. گوگل نسبت به کلمه بکراب که نام سابقش بود، انتخاب بهتری به نظر می‌رسد.

 

ویکی

شاید بدانید و شاید هم نه که یک ویکی در اینترنت، گروهی از سایت‌های به هم پیوسته است که از کنش متقابل کاربر ساخته می‌شود. ویکی‌پدیا، متاپدیا و دایره‌المعارف دراماتیکا همگی نمونه‌های از الگوی «ویکی» هستند. ریشه نام ویکی هم خیلی ساده است. به زبان مردم هاوایی، ویکی ویکی به معنای «سریع» است. وارد کانینگهام، خالق اولین ویکی به این نتیجه رسید که «ویکی» آنلاین، راهی آسان و سریع برای دسترسی به سایت‌ها و اطلاعات است.

 

ویروس

یک ویروس کامپیوتری، بسیار شبیه یک ویروس بیولوژیکی است. هر دوی آنها، کد خود را در سیستم‌های در حال کار وارد می‌کنند تا سیستم را بهم بزنند و خودشان را بازتولید کنند. به لحاظ تئوری، کلمه ویروس به‌عنوان یک اصطلاح کامپیوتری را اولین‌بار فرد کوهن در سال ۱۹۸۴ در مقاله‌اش «آزمایش‌های ویروس‌های کامپیوتری» به کار برد. اگرچه پیش از انتشار این مقاله، در دهه ۱۹۷۰ توسط دیوید جرولد، نویسنده داستان‌های علمی- تخیلی استفاده شده بود؛ در داستان او یک برنامه کامپیوتری به نام ویروس وارد یک کامپیوتر می‌شود و این برنامه ویرانگر سرانجام توسط برنامه‌ای به نام آنتی‌بادی نابود می‌شود.

 

باگ (اشکال)

باگ شاید به‌خاطر داستان جالبش، معروف‌ترین کلمه باشد. وقتی که گریس هوپرع یکی از پیشگامان برنامه‌نویسی برای کامپیوتر داشت روی هاروارد مارک دوم (کامپیوتری الکترومکانیکی) کار می‌کرد، هنگام ردیابی یک خرابی در کامپیوترش، متوجه می‌شود و علتش شب‌پره‌ای بود که روی دستگاه رله‌گیر افتاده بود. شب‌پره‌ای را که او پیدا کرد، می‌توان در موزه اسمیتیونیون دید. همان‌طور که شاید بعضی از شما فکر می‌کنید این اولین‌بار نبود که از کلمه باگ برای توضیح عملکرد نامناسب یک سیستم از این کلمه استفاده می‌شد. برای مثال توماس ادیسون در دفترچه یادداشت‌هایش از کلمه باگ استفاده کرده بود. اگرچه این هوپر بود که این کلمه را به عالم کامپیوتر آورد.

 

پینگ

پینگ‌ها که بخشی از یک روش محبوب حمله گروه هکرها هستند، درواقع شیوه معمول حمله‌های «انکار سرویس» یا همان DDoS هستند. اگرچه آنها اول با فرستادن یک پیام و محاسبه زمان رفت و برگشت آن، برای آزمایش در دسترس بودن یک هاست یا آی‌پی مورد استفاده قرار می‌گرفتند. همان‌طور که بعضی از خوانندگان باهوش ما توجه دارند، این مورد شباهت زیادی با عملکرد چنین کلمه ردیاب صوتی دارد. در ردیاب صوتی، پینگ صدای یک سیستم ردیاب صوتی در حال کار را تقلید می‌کند و در واقع این الهام‌بخش مایک موس در جریان ساختن پینگ‌ها شد.

 

کوکی‌ها

من این کلمه را به‌خاطر ریشه‌های مشکوک در اول فهرست آورده‌ام. اول تعریفی از کوکی‌های HTTP. کوکی‌ها برای ذخیره اطلاعات کاربر و پخش این اطلاعات بین یک وب‌سایت و یک مرورگر استفاده می‌شوند. از کوکی برای تایید یک کاربر و مهیا کردن دسترسی آسان‌تر به سایت‌هایی که با پسورد یا پیش‌فرض‌های مختلف کاربر است، استفاده می‌شود. دلیل استفاده از کلمه کوکی به نظر می‌رسد از مقایسه با بیسکوییت‌های شانسی می‌آید، دسرهای فست‌فود‌های ساده چینی که در آن کاغذی با یک شانسی هست. برنامه‌نویسان قدیم کامپیوتر باید تحت‌تاثیر شباهت‌های برنامه‌ای که از طریق کدش اطلاعات را ذخیره می‌کند، با تحفه‌هایی که از درون بیسکوییت‌های شانسی بیرون می‌آید، قرار گرفته باشند.

 

بیت

یک بیت اساسی‌ترین واحد محاسبه کامپیوتری است. وقتی که اولین زبان‌های کامپیوتر داشت گسترش پیدا می‌کرد، دودویی به‌عنوان ساده‌ترین و تاثیرگذارترین زبان برای به کار انداختن کامپیوترها پدیدار شد. یک بیت، شکل مختصرشده کلمات «رقم دودویی» است. این اختصار به کلمه «بایت» هم مربوط می‌شود که به واحدهای چندگانه اطلاعات و بیشتر هشت بیتی مربوط می‌شود.

 

فایروال (دیوار آتشین)

یک فایروال، ابزاری است که شبکه‌ها را از دسترسی بدون اجازه و دستکاری‌ها محافظت می‌کند. در زندگی واقعی، فایروال‌ها ساختارهایی هستند که برای جلوگیری از انتشار آتش‌ها یا نیروهای مخرب مشابه ساخته می‌شوند. در عالم کامپیوتر نیز فایروال‌ها خیلی تفاوتی ندارند. اگرچه به جای آتش، فایروال‌ها در عالم کامپیوتر در مقابل ویروس‌ها، هکرها و کرم‌ها ایستادگی می‌کنند. کرم‌ها شبیه ویروس‌ها هستند، اما نیازی ندارند که خودشان را به اطلاعات موجود ضمیمه کنند و بنابراین بسیار بیشتر مستعد انتشار در سراسر شبکه‌ای از کامپیوترهاست درست مثل آتش.

 

اسپم

اسپم وحشتناک است. هم در شکل کامپیوتری‌اش و هم در فرم صورتی لاستیکی‌مانندش (کنسرو ژامبون). این دو کلمه بیش از آنچه فکرش را بکنید اشتراکاتی دارند. اسپم کامپیوتری برگرفته از یک کمدی از گروه کمدی مونتی‌پیتون است که در کافه‌ای اجرا می‌شد که در دستور غذایی‌اش ژامبون نقش اساسی داشت. در سبک کاری مونتی‌پیتون، شخصیت‌ها (شامل همسرایان وایکینگ‌ها) ترانه‌ای را می‌خوانند که تقریبا به‌طور کامل عبارت است از کلمه اسپم. وقتی این طرح کمدی برای تبلیغ کنسرو ژامبون استفاده شد، این واژه به عالم کامپیوتر راه یافت که به معنای ایمیل‌ها و آگهی‌های ناخواسته است. در دهه ۱۹۸۰، شرکت‌های آگهی آنلاین تلاش کردند این کلمه را به‌عنوان مخفف «تبلیغات فروش و تجارت» جا بیندازند.

منبع:bultannews.com



 

 

 

 



حرفه‌اي گوگل كنيد

گوگل پس از اين كه موتور جستجوي وب را ساخت، يكي از بهترين نرم‌افزارهاي ايميل و نقشه‌يابي را نيز طراحي كرد. ولي همان طور كه انتظار داشته‌ايم، اين سرويس‌ها در بردارنده قابليت‌هاي جالبي است كه چندان به‌ چشم نمي‌آيند. در اين مقاله سعي شده است روش‌هايي را براي جستجو، استفاده از جي ميل و نقشه‌يابي كه توسط كاربران استفاده مي‌شود، به شما نشان دهيم.

 

جستجوكنندگان

ممكن است بدانيد چطور مي‌شود از گوگل براي كسب اطلاعات مربوط به يك پرواز، يافتن يك تعريف يا حل يك مساله ساده رياضي استفاده كنيد؛ ولي در اينجا فهرستي از چند روشي كه حرفه‌اي‌ها براي جستجو در گوگل از آنها استفاده مي‌كنند، آورده شده است.

 

جستجو براي يك نمودار مقايسه‌اي درباره يك موضوع خاص: وارد حساب گوگل خود شويد و سعي كنيد در Google Squared به‌دنبال مجموعه‌اي از اطلاعات بگرديد. براي مثال در Google Squared عبارت «رولر كوستر» (Roller Coaster) را جستجو كنيد تا نموداري از بيست رولر كوستر بلند جهان را ببينيد.

 

پيدا كردن آنچه را كه قبلا در گوگل يافته‌ايد: در تاريخچه جستجوي گوگل خود بگرديد. وارد حساب گوگل خود شويد و تاريخچه وب (Web history) را فعال كنيد. جستجوهاي خود را انجام دهيد سپس براي ديدن پيشينه جستجوهاي خود و بررسي دوباره آنها نگاهي به www.google.com‌/‌history بيندازيد. اگر مي‌خواهيد تاريخچه جستجو به دستگاه موبايل شما نيز وصل شود، وقتي درحال حركت هستيد، كلمه‌هاي جستجو را به‌جاي تايپ كردن، بگوييد. جستجوي صوتي گوگل، نرم‌افزاري طراحي شده براي گوشي‌هاي آي‌فون، بلك‌بري و نوكيا S60 V3 است كه مي‌توانيد براحتي آن را دانلود و نصب كنيد.



در يك بازه زماني خاص به‌دنبال اطلاعات مي‌گرديد: گزينه خط زماني (Timeline واقع در نوار ابزار سمت چپ) به‌شما اجازه مي‌دهد روي هر محدوده‌اي از زمان متمركز شويد و اطلاعات جمع‌آوري شده از منابع مناسب را ببينيد. نتايج خود را در تصاوير گوگل فيلتر كنيد. كلمه‌‌اي را جستجو كنيد كه تعداد زيادي تصوير براي شما بازگرداند (مثلا صخره يا دشت). در قسمت پايين سمت چپ نوار كناري در تصاوير گوگل، گزينه‌اي اختصاصي براي ديدن انواع خاص تصوير مثل هنري و عكس خواهيد ديد.

 

به‌دنبال نوع خاصي از فايل هستيد: گوگل تنها براي محتواي HTML نيست؛ هرچيزي را كه به‌دنبال آن هستيد، بنويسيد سپس نوع فايل را به‌صورت filetype:tag در آخر آن اضافه كنيد. براي مثال عبارت «filetype:doc» تنها فايل‌هاي سند (.doc) را به‌عنوان نتيجه براي شما برمي‌گرداند. اين قابليت جستجو از PDF، فرمت‌هاي مايكروسافت آفيس، SWF و انواع بسيار بيشتري پشتيباني مي‌كند. نتايج پيشنهادي مختلف گوگل را كنار يكديگر مقايسه كنيد. به Web Seer سري بزنيد تا يك مقايسه تصويري از دو جستجو را ببينيد. شايد Web Seer يك محصول گوگل به‌نظر نيايد، ولي توسط دو جستجوگر حرفه‌اي ساخته شده است و نتايج جالبي درباره نتايج گوگل ارائه مي‌كند. در URL جستجو كنيد. اگر رشته خاصي از حروف يا كلماتي از URL صفحه‌اي را مي‌دانيد كه به‌دنبالش هستيد، مي‌توانيد از «inurl» براي يافتن آن استفاده كنيد. مثلا اغلب وب‌سايت‌هايي كه وب‌كم عمومي ارائه مي‌كنند، عبارت view‌/‌view.shtml را در URL خود دارند؛ بنابراين جستجوي عبارت inurl:view‌/‌view.shtml مي‌تواند URL وب‌كم‌هاي مختلفي را از سراسر جهان برگرداند.

 

مي‌خواهيد انواع خاصي از سايت‌ها را جستجو كنيد: شما مي‌توانيد انواع گوناگوني از سايت‌ها را با وارد كردن يك علامت كوچك‌تر (») قبل از نوع سايتي كه مي‌خواهيد، جستجو كنيد. براي مثال عبارت penguins site:».edu كلمه پنگوئن را در تمام سايت‌هاي .edu جستجو مي‌كند.

 

يك نينجاي جي ميل شويد

جي ميل، برنامه‌اي گسترده با فوت و فن‌هاي زياد است. درواقع گوگل كاربران جي ميل را در 4 دسته قرار داد؛ كمربند سفيد، كمربند سبز، كمربند مشكي و استاد. مشخصات هر رده را مي‌توان در سايت «Become a Gmail Ninja» گوگل يافت. حتي يك راهنماي قابل چاپ نيز وجود دارد تا نينجاهايي كه فنونشان را فراموش كرده‌اند، از آن استفاده كنند! اين بلاگ جالب 10 روش را براي استفاده از جي ميل در محل كار به شما نشان مي‌دهد.

 

استفاده از جي‌ميل در حالي كه اتصال به وب نداريد: يك نرم‌افزار براي اين كار وجود دارد. جي ميل آفلاين نرم‌افزاري مربوط به كروم است كه براي شرايطي طراحي شده كه شما نياز داريد ايميل‌هاي خود را بخوانيد، پاسخ دهيد، سازماندهي يا آرشيو كنيد بدون اين كه به اينترنت وصل باشيد.

اين نرم‌افزار HTML5 براساس نرم‌افزار وب جي ميل براي تبلت‌ها طراحي شده كه براي عملكرد بدون درنظر گرفتن دسترسي وب ساخته شده است. بعد از نصب نرم‌افزار جي ميل آفلاين از فروشگاه وب كروم، مي‌توانيد زماني كه اتصال خود را از دست داديد، به‌وسيله كليك روي آيكون جي ميل آفلاين در صفحه «New tab» كروم، استفاده از جي ميل را ادامه دهيد.

 

مهارت‌هايي براي نقشه‌ياب‌ها

بررسي وضعيت هوا: چه بخواهيد سفري به سواحل دريا داشته باشيد يا به يك پيك‌نيك ساده در يك پارك محلي برويد، به يك برنامه‌ريزي نياز داريد كه براي اين منظور دانستن وضعيت هوا ضروري خواهد بود. شما مي‌توانيد دماي هوا و وضعيت‌هاي چند روز آينده را با انتخاب «لايه هوا» از ويجت گوشه بالا و سمت راست نقشه ببينيد. مي‌توانيد براي ديدن شرايط در شهرهاي خاص، نقشه را بزرگنمايي يا براي ديدن پوشش ابر در يك منطقه، آن را كوچك‌نمايي كنيد. زمين گوگل (Google Earth) پيمايش سه‌بعدي در جهان را براي شما به ارمغان آورده است. شما مي‌توانيد از خارج جو تا خيابان‌هاي شهرها را ببينيد.

 

دانستن قيمت هتل‌ها: ديگر نيازي به كپي كردن نشاني از يك سايت ديگر در نقشه براي ديدن منطقه آن نيست. Google Maps به شما اين امكان را مي‌دهد تا جستجو كنيد و اطلاعاتي را به دست آوريد. جذابيت‌هاي نزديك هتل‌تان را مي‌توانيد به‌وسيله ديدن تصاوير سطح زمين 360 درجه كه در 30 كشور جهان دردسترس است، پيدا كنيد. مثلا مي‌توانيد براحتي محيط اطراف هتل پلازا در نيويورك را بگرديد. زماني كه در محل ناآشنايي قرار داريد و مي‌خواهيد مكاني براي غذا خوردن پيدا كنيد، كافي است نوع غذا و اسم شهر يا كد پستي را وارد كنيد تا گوگل نتايج را در يك نقشه سودمند در اختيارتان قرار دهد و مسيرهاي رسيدن به آن را براي شما مشخص كند.

 

برنامه‌ريزي مسافرت با نقشه‌هاي نشانه‌گذاري شده: يكي از قابليت‌هاي نقشه‌هاي گوگل اين است كه به‌شما اجازه مي‌دهد يك نقشه را با اضافه كردن آيكون‌هاي مد نظرتان شخصي كنيد. قبل از سفر مي‌توانيد از اين ابزار براي نشانه‌گذاري تمام هتل‌هايي كه مي‌خواهيد در آنها اقامت داشته باشيد و تمام مكان‌هايي كه قصد ديدن آنها را داريد، استفاده كنيد سپس تصميم بگيريد كدام‌يك در منطقه مناسب‌تري قرار دارد. همچنين مي‌توانيد نقشه‌هاي خود را با دوستان و اعضاي خانواده به ‌اشتراك بگذاريد و زماني كه سفر تمام شد، مي‌توانيد نقشه را به‌عنوان يك سابقه مجازي براي خود نگه‌ داريد. حتي مي‌توانيد متن، تصوير و ويدئو را در نقشه‌تان قرار دهيد تا خاطرات‌تان زنده بماند.

منبع:jamejamonline.ir



 

 

 

 

 

دهمین نسخه اینترنت اکسپلورر هم قابلیت سویچ کردن بین اینترفیس مترو (مانند ویندوز فون 7) و اینترفیس قدیمی ویندوز را به راحتی به کاربر می دهد. پس مطابق میل خود می توانید از هر اینترفیسی که دوست داشتید استفاده کنید. این ها که کافی نیست. هست؟ در ادامه مطلب با ما باشید تا لیستی از مهمترین امکانات ویندوز 8 را مشاهده نمایید.

• تمام اپلیکیشن های ویندوز 7، به راحتی روی ویندوز بعدی اجرا خواهند شد.

• اطلاعات مربوط به آپدیت های امنیتی از این پس در پایین راست «صفحه ورود کاربر» قرار خواهند گرفت.

• تسک منیجر جدید ویندوز اپلیکیشن ها را در زمان اکتیو نبودن، به حالت تعلیق در می آورد. (مصرف رم کمتر)

• قابلیتی Reset and Refresh PC کل سیستم را پاک سازی کرده و آن را به حالت اولیه اش باز می گرداند. 

• نرم افزار مجازی سازی HyperV به طور پیشفرض روی ویندوز نصب خواهد بود.

• پشتیبانی از چند مانیتور و قابلیت جدید استفاده از یک پس زمینه برای چند مانیتور. همچنین قابلیت اختصاصی کردن تسک بار برای هر مانیتور!

• پشتیبانی از قابلیت چند لمسی برای اینترنت اکسپلورر 10

• بهبود قابلیت ذره بین براي دسکتاپ

• قابلیت استفاده از کیبرد جدا (تایپ کردن با شست)

• فضای ذخیره سازی آنلاین اسکای درایو، با تمام اپلیکیشن های تحت کلود یکپارچه می شود.

• نرم افزار های ایمیل، تصاویر، تقویم و مخاطبان (People) با حساب کاربری ویندوز لایو عرضه شده و از مترو پشتیبانی می کنند.

• تنظیمات مختلف در سراسر سیستم عامل در دسترس خواهند بود.

• کاربران نسخه پیش نمایش ویندوز هم آپدیت های جدید را دریافت خاهند کرد.

• حتی کامپیوتری با نسل اول پردازنده های اتم و 1 گیگابایت رم هم قادر به اجرا کردن ویندوز 8 می باشد.

• در رابط کاربری، تمام اجزا به خوبی با پوشش مترو هماهنگ شده اند. مایکروسافت رابط مترو را به عنوان یک جزء هسته ای این سیستم عامل به کار برده است. 

• هم اپلیکیشن های تحت مترو و هم اپلیکیشن های کلاسیک ویندوز، در اپ استور مایکروسافت به فروش خواهند رسید.

• دستگاه های مجهز به ویندوز هشت به NFC هم مجهز شده اند. آن ها را به هم بزنید تا اطلاعات را به سادگی دریافت یا ارسال کنید.

• می توانید پسورد خود را مانند تلفن های اندرویدی با یک امضای لمسی وارد کنید.

• اپلیکیشن ها می توانند با یک دیگر ارتباط برقرار کرده و هم را درک کنند! البته اگر برای این کار نوشته شده باشند. 

• نرم افزار آنتی ویروس داخلی هم در ویندوز 8 قرار خواهد گرفت.

• نسخه ویندوز 8 برای تبلت ها مجزا از نسخه دسکتاپ نیست.

• هنوز معلوم نیست چند ویرایش مختلف (مانند خانگی، حرفه ای و ...) از ویندوز هشت عرضه خواهند شد.

• دستگاه های مبتنی بر ARM هم همگی پشتیبانی می شوند. البته نه در نسخه پیش نمایشی که برای دانلود آماده شده است.

این بود خلاصه ای فهرست وار از امکانات مختلف ویندوز بعدی. به زودی بر خواهیم گشت و شرح بیشتری از امکانات مختلف این سیستم عامل خواهیم داد.

منبع:narenji.ir



 

 

 

 

 

همان‌‌طور که می‌‌دانید در محیط ویندوز برای اتصال به یک شبکه خاص نظیر اینترنت، بایستی یک کانکشن (Connection) ساخت و از طریق آن به شبکه مورد نظر متصل شد. هنگامی که شما کانکشن را توسط ویندوز می‌‌سازید، کانکشن در قسمت Network Connections قابل دسترسی است. حال فرض کنید می‌‌خواهید این کانکشن را کپی کرده و در یک کامپیوتر دیگر استفاده کنید. چنین چیزی امکان‌‌پذیر نخواهد بود. چاره این کار، ساخت یک کانکشن پرتابل (Portable) یا قابل‌‌حمل است. به طوری که بتوان آن را کپی کرد و در هر محلی استفاده نمود. در این ترفند به معرفی نحوه ساخت یک کانکشن پرتابل در محیط ویندوز XP، ویستا و 7 خواهیم پرداخت.

 

برای این کار:
پیش از هر کاری بایستی اطمینان پیدا کنید قابلیت نمایش پسوند فایل‌‌ها در محیط ویندوز فعال است. بدین منظور از منوی Start به Control Panel بروید. سپس وارد Folder Options شده و در پنجره باز شده به تب View بروید. اکنون اطمینان پیدا کنید گزینه Hide extensions for known file types تیک نخورده باشد. اگر این گزینه تیک خورده بود، تیک آن را بردارید و بر روی OK کلیک کنید.

حال در محیط دسکتاپ یا هر محل دیگری، بر روی فضای خالی از صفحه راست کلیک کرده و New > Text Document را انتخاب کنید.
برای آن یک نام دلخواه انتخاب کنید و پسوند آن را به pbk تغییر دهید (به عنوان مثال Connection.pbk).
اکنون این فایل تازه ساخته شده را اجرا کنید.
خواهید دید که پیغامی ظاهر می‌‌شود که بایستی بر روی دکمه OK کنید.
پنجره جدیدی ظاهر خواهد شد. از اینجای کار نحوه کار کاملاً مشابه ساخت یک کانکشن جدید در ویندوز است. کافی است شبکه‌‌ای که قصد اتصال به آن را دارید را انتخاب کنید و مراحل کار را طی کنید.

دقت داشته باشید به دلایل امنیتی در صورتی که کانکشن را به یک ویندوز دیگر کپی کنید، Username و Password کانکشن، بازیابی نخواهد شد.

منبع:tarfandestan.com



 

 

 

یکی از مشکلات شایعی که در خصوص کارتریج‌‌های لیزری سامسونگ وجود دارد، چاپ کمرنگ آن‌‌ها بعد از شارژ کارتریج است. این مشکل زمانی که درام (لوله سبز رنگ) سالم است نیز پیش می‌‌آید. در این ترفند به بررسی نحوه حل این مشکل خواهیم پرداخت.

این مشکل مرموز از قطعه‌‌ای به نام «بلید» (Doctor Blade) است که معمولاً در همه مدل‌‌ها به این شکل می‌‌باشد:

این مشکل که پس از شارژ کارتریج پیش می‌‌آید به راحتی و البته کمی دقت و تخصص قابل حل می‌‌باشد.

 

بدین منظور ابتدا در نظر داشته باشید که «بلید» روی «مگنت» (همان‌‌جایی که پودر به لوله سیاه رنگ جذب می‌‌شود) قرار دارد.

 

حال لبه «مگنت» را با ناخن یا کاتر، آرام و با دقت تمیز کنید به طوری که فشار زیادی به آن وارد نشود تا کج شود.
پس از این کار به همان شکل پیشین آن را جا بزنید.
با انجام این کار مشکل چاپ کم‌‌رنگ کارتریج لیزری سامسونگ بعد از شارژ حل خواهد شد.

منبع:tarfandestan.com



 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
  • رهسپار با ولایت
  • ردیاب خودرو

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان نیستان و آدرس neyestan2000.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.